4 tips til at få flere læsere

By Lene Dybdahl | Forfatterfredag

De fleste forfattere drømmer vel om, at der er millioner, der vil læse deres bøger. Men sandheden er, at der udgives så mange bøger, at man let drukner i mængden. En mulighed er derfor at gå efter en specifik målgruppe i stedet for at forsøge at ramme alle, men det kan være svært at ramme de rigtige mennesker, hvis man ikke ved, hvordan man gør. I dagens forfatterfredag får du 4 tips til, hvordan du får flere læsere, og gode tips til, hvad du skal gøre op til en udgivelse.


Se videoen her!

Vil du også have flere læsere?

Jeg vil gerne høre din mening om fredagens tips. Vil du også have flere læsere? Hvordan gør du?
Er der noget af det, du kunne bruge, eller har du forslag til nye emner i #forfatterfredag?

>> Skriv din kommentar herunder!

Mange hilsener
Lene Dybdahl.

P.S. Kunne du lide denne artikel?

Få guiden ‘7 marketingtips for forfattere’ samt mine bedste skrivetips i mit nyhedsbrev.
Få guiden her

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

(8) comments

Et ekstra tip, som jeg også har brugt – da jeg også henvender mig til det engelske marked – er article marketing ved f.eks. at udgive artikler på Ezinearticles. Det giver en super god trafik, og er netop – som du omtaler – målrettet trafik fra folk, som interesserer sig for det jeg skriver om.

Reply

  Hej Henrik. Mange tak for at du gav dig tid til at kommentere 🙂 Det lyder som et rigtig fedt tip. Det vil jeg da lige kigge nærmere på. Bedste hilsener Lene Dybdahl.

  Reply
Anonym

Hiya! Det ku være at jeg sku til at blogge ! Har 2 digtsamlinger på bagen. Første forside fra Venedig , den anden fra Paris. Venedig-bogen er blandet mht indhold, mens Paris-bogen er meget om Paris! Noget der irriterer mig: Har haft en køber til Venedig-bogen, der bestilte 21 eksemplarer! Ville gerne vide hvem det er 🙂 Nej, det kan jeg sæføli ikk! Men TAK for forfatter-fredag, jeg har lært noget. VH Kim W Jensen

Reply

  Hej Kim. Det synes jeg da lyder som en fremragende ide. Spændende med digte fra Venedig og Paris. Dejligt, at du har lært noget, og lækkert at en køber købte 21 eksemplarer – det må være en fan 🙂
  Bedste hilsner Lene Dybdahl.

  Reply

gode og meget relevante tip 🙂 – men jeg savner lidt nogle eksempler, gerne omkring egne bøger. dvs: Hvad har du gjort helt konkret for at livsforlænge, f.eks. den sorte paraply og hvordan har du kunne se at det har givet flere læsere ? vh Emil (B&U-forfatter)

Reply

  Hej Emil. Tak for at du tog tid til at kommentere på min blog. Fedt, at du gerne vil mere ned i substansen. Jeg vil tage det med at livsforlænge romaner op i kommende videoserier. Et oplagt svar er selvfølgelig konkurrencer på Facebook, der relaterer sig til indholdet af bogen. Jeg har fået mails fra folk, som har fået lyst til at læse bogen efter at de (ikke) vandt den, fordi jeg f.eks. brugte traileren som en del af konkurrencen. Folk skulle svare på et spørgsmål, som de kunne finde ud af ved at se traileren. Og det gav dem efterfølgende lyst til at læse bogen. Men jeg skal nok lige gå i tænkeboks med hensyn til flere livsforlængende tips 🙂 Mange hilsener Lene.

  Reply

  Hej Lene – tak for svar 🙂 Jeg må nok til at prøve det med konkurrencer på FB, jeg deltager bare aldrig i sådan noget selv og får derfor ikke lavet dem – men jeg må tage mig sammen, eller lokke nogle andre i Calibat til at gøre det 🙂
  Hvis du på et tidspunkt får lyst kunne det være fedt hvis du samlede alle dine video til en stor video – det er fedt at have kørende i baggrunden når jeg arbejder på f.eks. at sætte bøger op i indesign. go dag herfra. vh Emil

  Reply

  Hej Emil. Jeg er faktisk ved at lave et online kursus med alle mine bedste marketingtips til forfattere, som man kan tilgå lige når man har tid og lyst via computeren. Skal nok lade dig vide, når det er færdigt. Bedste hilsener Lene.

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: