Anmeldelse – Den Gyldne Nøgle: “Spændende, sjov og godt fundet på”

By Lene Dybdahl | Anmeldelse Den Gyldne Nøgle

Klara fra Kidsnet har anmeldt min bog Den Gyldne Nøgle, som hun læste under en ferie til USA. Jeg fulgte lidt med i rejsen via Instagram, hvor jeg opdagede hende via mit hashtag #lenedybdahl.

Klara kom i akut bogmangel på rejsen, fordi Den Gyldne Nøgle sluttede et ret spændende sted – undskyld til nye læsere – jeg har fået ret mange læserreprimander for den slutning, men nu hvor alle bøgerne er ude, er det jo så meget lettere at kaste sig over Visigotens Hjelm, ikke 🙂

Klara skriver om bogen:

“Den gyldne nøgle er en utrolig god bog. Den var både spændende, sjov og godt fundet på. Det er også ret godt, at man ser historien fra forskellige øjne. Det er vildt spændende, når de skal gætte alle mulige gåder og at Agakhaner brigaden var lige i hælene på dem. Lene Dybdahl har virkelig skrevet en god bog og den kan i hvert fald anbefales.”

Jeg takker for de flotte ord! Det er så dejligt, når Den Gyldne Nøgle finder en ny læser, som kan leve sig helt ind i den 🙂

Læs hele anmeldelsen her!

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: