Anmeldelse af Skyriel – ‘Lene Dybdahl har skabt noget helt fantastisk’

By Lene Dybdahl | 5 stjerner

Anmeldelse af Skyriel
Anmeldelse af Skyriel

Bogblogger Nena Skovs anmeldelse af Skyriel var den første jeg læste, før bogen skulle udkomme. Den fyldte mig med lettelse og stor glæde.

Nena Skov giver min fantasyroman fantastiske 5 ud af 5 stjerner. Hun skriver blandt andet:

Nena Skovwww.nenaskov.wordpress.com

Lene Dybdahl har været i gang med den helt store blyant, og har skabt noget helt fantastisk. Skyriel lever op til alle mine forventninger om en tur i fantasymaskinen, fyldt med skræmmende væsner, magi, spænding, kampe, kærlighed og ikke mindst ihærdighed og stædighed.

Skyriel er den første fantasyroman af mig, som Nena Skov har skrevet, men at dømme efter hendes anmeldelse af Skyriel bliver det ikke den sidste.

Nena Skov fremhæver blandt andet sproget og personerne, som nogle af de gode ting i romanen. Hun skriver:

"Sproget er let og tilgængeligt, og Lene Dybdahls store brug af bandeord, giver en fed dynamik i Skyriels person" - om #Skyriel

Klik for at tweete

Hjælp Skyriel ud i verden med et tweet

Du er meget velkommen til at dele ovenstående tweet på Twitter og dermed hjælpe Skyriel ud i verden til endnu flere læsere. På forhånd tak for hjælpen!

Det er så fedt, at bogbloggere tager sig tid til at læse og anmelde bøger - ofte uden at få andet end deres egen læseoplevelse ud af det. Bogbloggermiljøet har ændret sig ​og vokset sig større og mere professionelt end for bare få år siden.

Det vil jeg gerne støtte op om, og jeg gør gerne lidt ekstra ud af at dele de gode anmeldelser af mine bøger, så trafikken også kører den anden vej.

Du kan læse hele anmeldelsen af bogen på Nena Skovs blog.

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: