Anmeldelse af Skyriel på litteratursiden: ‘Forrygende fantasy’

By Lene Dybdahl | Anbefaling

Min fantasyroman Skyriel har fået en fornem anmeldelse på litteratursiden, de danske bibliotekers netmagasin. Anmelderen, som er bibliotekar skriver:

"Lene Dybdahl har skabt et imponerende univers med alt fra pirater, torturbødler, onde konger og forfulgte magikere. Forrygende fantasy."​

Litteratursiden.dk /Svendborg Bibliotek

Wow! Siger jeg bare. Sikke en dejlig opbakning. Hvor er det stort, at se Ovanerriget folde sig ud for læserne. I anmeldelsen af Skyriel skriver anmelderen også, at hun anbefaler bogen til både unge og voksne:

"En rigtig god dansk fantasy roman, som jeg vil anbefale til alle fantasyelskere,
unge som voksne. " - anmeldelse af Skyriel

Klik for at tweete

Skøn læsning for en forfatter! Du må meget gerne trykke på tweetknappen ovenfor og hjælpe mig med at få Skyriel ud til endnu flere læsere. 🙂

Anmelderen er også meget begejstret for sproget og selve opsætningen af bogen, som gør den nem at læse. Hun skriver videre:

Fortællingen er fremragende, og det ligefremme sprog er dejligt befriende og kan læses af de fleste. Bogen er derudover utrolig lækker. En fantastisk flot forside og et veltegnet kort over Ovanerriget på første opslag gør bogen svær at ignorere. Desuden er typografien helt i top. Store bogstaver og god linjeafstand gør, at det ikke betyder noget, at den er temmelig omfangsrig.

Jeg synes helt igennem det er en rigtig god dansk fantasyroman, som jeg vil anbefale til alle fantasyelskere, unge som voksne. Lene Dybdahls fantasy serie om Nøglens vogtere er bestemt også værd at læse, men denne serie er nok mere for børn.

Litteratursiden.dk /Svendborg Bibliotek

VIL DU HAVE MERE?

Skyriel kan købes i boghandlere landet over, online hos Saxo, Arnold Busck, Bog & Idé samt selvfølgelig gennem hele Danmarks fantasyforlag Tellerup

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: