Anmeldelse af Skyriel på Sus’ Bogblog: ‘Det pigebarn har ben i næsen’

By Lene Dybdahl | 4 stjerner

Anmeldelse af Skyriel på Sus' bogblog

Det er altid fedt, når en læser virkelig kan spejle sig i en hovedperson, for så har man som forfatter ramt noget rigtigt. I Denne anmeldelse af Skyriel på Sus' bogblog er dette netop tilfældet. Bloggeren Sus(anne) belønner denne læseoplevelse med fire stjerner. Hun skriver:

Susannewww.susbogblog.wordpress.com

Lige fra starten var jeg vild med Skyriel, det pigebarn har simpelthen bare ben i næsen, og hvor var det fedt! Hun svarer mobberne igen ved at finde på grimmere fornærmelser end dem de kommer med, og er i det hele taget en hård børste. Jeg synes virkelig det var fedt!

Det er sjovt, at Sus kan genkende sig selv i Skyriel, for jeg kan selvfølgelig også se elementer af hende i mig selv, selvom hun er en fiktiv person. 

Jeg kan selv godt lide at læse om piger, der er handlekraftige, kloge og ikke alt for pivede 🙂

Hjælp Skyriel ud i verden med et tweet

Du kan hjælpe med at få Skyriel ud i verden ved at tweete nedenstående citat eller anbefale bogen til en ven, hvis du selv har læst den. Det er gratis, og det hjælper mig som forfatter nå ud til mange flere læsere.

"Den her bog har simpelthen den mest fantastiske blanding af fantasyelementer ever!" - Sus' anmeldelse af Skyriel

Klik for at tweete

Sus kan også rigtig godt lide de forskellige fantasyelementer som bogen byder på. I den omtalte anmeldelse af Skyriel på Sus' bogblog kan man således også læse:

Susannewww.susbogblog.wordpress.com

Den her bog har simpelthen den mest fantastiske blanding af fantasyelementer ever! Der er magi, pirater, drager, kongeriger i kamp, politiske intriger, dværge, søuhyrer, riddere og væbnere, prinsesser, ørkenriger og umulig kærlighed. For helvede hvor var det godt altså! Det hele spiller bare sammen, det føles som en verden der kunne være virkelig, og det var meget overbevisende.

Jeg er altid taknemmelig for, når bloggere har lyst til at dele deres gode læseoplevelser af mine bøger. 

Du kan læse hele anmeldelsen af Skyriel på Sus' bogblog ved at klikke her.​

"Det hele spiller sammen, det føles som en verden der kunne være virkelig, og det var meget overbevisende." - Sus' bogblog om #Skyriel

Klik for at tweete
Anmeldelse af Skyriel på Sus' bogblog

HAR DU LYST TIL AT LÆSE SKYRIEL?

Fantasyromanen Skyriel er første bind i serien Ovanienprofetierne, og den kan købes i hele Danmark i din lokale Bog og Idé eller Arnold Busck. Du kan naturligvis også finde den på de samme boghandleres hjemmesider og på Saxo.com. Herunder findes et link til hele Danmarks fantasyforlag, nemlig Tellerup, hvor du selvfølgelig får en god pris:

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: