Anmeldelse af Den Sorte Paraply: “1600-tallets London sidder lige i skabet”

By Lene Dybdahl | 4 stjerner

Min historiske fantasyroman Den Sorte Paraply er blevet anmeldt på den flotte bogblog Flyvmedmig.dk, som skrives af bloggeren er Rikke S. F. Simonsen. Anmeldelsen er illustreret med stemningsfulde billeder af Den Sorte Paraply foran pejsen. Billedet her er lånt fra Flyvmedmig.dk.

Både til piger og drenge

Rikke Simonsen mener, at bogen kan læses såvel af piger som af drenge – det synes jeg, er en fed pointe. Det er nemlig altid mit mål, at skrive en bog, som begge køn vil finde interesse i at læse 🙂
Rikke Simonsen skriver:

“Jeg er især vild med alle de historiske forbindelser i dette mysterie, som er en svævende tidsrejse og intriger til højre og venstre. Hendes beskrivelser af 1600-tallets London sidder lige i skabet, og man kan virkelig mærke stemningen ind til knoglerne. Jeg er især forundret over, hvordan bogen er skrevet så den kan læses 100% af både drenge og piger. Normalt kan man fornemme en speciel vinkling på historien, men den her vil jeg faktisk anbefale til alle, der trænger til lidt spænding!”  ★★★★

Hun slutter anmeldelsen af med følgende ord:

“Det er bestemt ikke den sidste rejse, som Lene Dybdahl tager mig med på.”

Og Rikke, jeg lover dig, at der kommer flere rejser fra min hånd, så jeg glæder mig til turen 🙂

Du kan læse hele hendes anmeldelse her.

Mange hilsener
Lene Dybdahl.

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: