Anmeldelse af Skyriel på Saxo: ‘Fyldt det med skønne personligheder’

By Lene Dybdahl | Anmeldelse Skyriel - Ovanienprofetierne 1

Skyriel forside
Skyriel forside

Benedikte har skrevet en anmeldelse af Skyriel på Saxo. Hun har skrevet giver Skyriel fire flotte stjerner.

Benedikte lægger i sin anmeldelse især vægt på universet, som hun oplever som helt unikt.

Lene Dybdahl har skrevet en rigtig god roman med alt hvad der hører til young-adult og fantasy. Hun har skabt et univers, fri fra hvad man kender og fyldt det med skønne personligheder, historier og udfordringer. Der er fri leg indenfor alt, og det er befriende at være en del af.

Benedikte
Saxo.com

Hjælp Skyriel ud i verden med et Tweet!

Du kan hjælpe mig ganske gratis ved at tweete det nedenstående citat med dine venner på Twitter. På den måde kommer Skyriel ud til endnu flere læsere. På forhånd tak for hjælpen 🙂

"Lene Dybdahl har skrevet en rigtig god roman med alt hvad der hører til young-adult og fantasy." Anmeldelse af Skyriel på Saxo

Klik for at tweete

Handlingen i Skyriel

Skyriel handler om pigen Sky (en forkortelse for Skyriel), der vokser op sammen med den gamle mand​ Alainon på en fjerntliggende ø. Hun blev sendt bort fra sin mor, da hun var lille, og har aldrig siden haft kontakt til hende. 

Sky plages af spørgsmål om hvor hun kommer fra, og da et dragevarsel viser sig på himlen, bliver Alainon nødt til at afsløre den sandhed, som han har holdt skjult for hende så længe.​

Kort efter bliver Alainon bortført, og Skyriel beslutter sig for at rejse ud for at redde ham. Det bliver en farefuld færd, hvor hun møder grusomme pirater, frygtelige havuhyrer og en ganske særlig skabning, som gør dybt indtryk på hende. Men vil hun nå frem til sin mentor, før det er for sent?

VIL DU OGSÅ LÆSE SKYRIEL?

Du kan få fingre i bogen hos Saxo, og jeg bliver selvfølgelig rigtig glad, hvis du også tager dig tid til at skrive en ærlig anmeldelse efter endt læsning.

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: