‘Fantastisk, forbløffende, fængende’ – Anmeldelse af Skyriel på Forestilling om Paradis

By Lene Dybdahl | 5 stjerner

Anmeldelse af Skyriel på Forestilling om Paradis

Bibliotekar og bogblogger Line Dalbro er rundhåndet med anmelderstjernerne i sin anmeldelse af Skyriel på Forestilling om Paradis. Hun giver bogen fem ud af fem stjerner!

Anmeldelse af Skyriel på Forestilling om Paradis

Noget af det, som Line Dalbro særligt godt kan lide ved bogen, er Skyriels humor og hendes mange bandeord.

Som forfatter har det også været noget af det sjoveste at finde på bandeord, der kunne passe ind i universet og ligesom gøre oplevelsen helstøbt.

Det falder i god jord i denne anmeldelse af Skyriel på Forestilling om Paradis. Line Dalbro skriver:

Line Dalbrohttp://forestillingomparadis.blogspot.dk/

Jeg var flad af grin over Skys fantastiske humor og de mange bandeord hun kunne. Fantastisk. Forfriskende. Her er en heltinde der bestemt ikke tager sig selv særlig højtideligt og selvom hun er udvalgt, så vil hun ikke lave om på den hun er og det er så godt. Sky er sig selv hele vejen igennem og det holder.

Jeg er meget taknemmelig over de flotte ord, og det er den slags anmeldelser, der giver mig nyt blod på tanden til at blive ved med at skrive. Selv når det er svært.

Du kan læse hele Line Dalbros anmeldelse af Skyriel på Forestilling om Paradis ved at klikke her.

Hjælp Skyriel ud i verden med et tweet!

Med ét klik kan du ganske gratis hjælpe mig med at fortsætte med at skrive bøger. Jeg er som forfatter afhængig af at så mange så muligt lærer mine historier at kende. Ved at tweete nedenstående citat hjælper du mig!

"Jeg var flad af grin over Skys fantastiske humor og de mange bandeord hun kunne. Fantastisk. Forfriskende." - Line Dalbro om #Skyriel

Klik for at tweete

DU SKAL DA OGSÅ LÆRE SKYRIEL AT KENDE!

Skyriel er første bind i Ovanienprofetierne, og bogen kan købes i boghandlere over hele Danmark. Klik på knappen herunder og bestil en spændende og morsom læseoplevelse til dig selv eller en du holder af!

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: