Vil du skrive seriøst mere i sommerferien? Kickstart din bog!

By Lene Dybdahl | Forfattertips

Kickstart din bog!

Forestil dig, at du er hovedpersonen i denne historie. Solen skinner. Ungerne har fri fra skole og er løbet hen og lege med kammerater (hvis du ikke har børn eller de er voksne, så spring bare denne del over), din (mand/kone/kæreste/ven) er ved at fyre op under grillen, og en liflig duft af glødende kul når dine næsebor. Du sidder med din yndlingsnotesbog på skødet og lader sjæl og legeme langsomt op, mens sommeren udspiller sig for øjnene af dig.

Hvad er der galt i den scene?

Du skriver ikke. Du sidder og glor. Og tænker på alt muligt andet. Din bog bliver ikke en side længere, selvom du har fri og god tid. Men frygt ej! Hjælpen er på vej. Du er ikke alene. Det er tid til at kickstarte din bog, så du kan få skrevet mere i sommerferien.

5 motivationsboosters får dig i gang med at skrive

Jeg har udviklet en miniworkshop i 5 lektioner med det ene formål at booste din motivation, så du kommer i gang med at skrive igen og få skrevet endnu mere end du havde troet muligt mellem strandture, kølig hvidvin og masser af is. Det bedste af det hele? Minikurset koster intet andet end din e-mailadresse. Tilmeld dig workshoppen her. 

Minikursus med Lene Dybdahl: Over 300 har allerede meldt sig!

Det er ikke så tit at jeg tilbyder mine skrivekurser uden at tage penge for det, og der er også en lille hage ved det i dette tilfælde. Skrivekurset starter d. 25. maj 2018 og løber frem til 6. juni 2018 I den tidsperiode vil jeg frigive 5 fede lektioner, som skal hjælpe dig i gang eller videre med din bog. Kurset foregår online, så du kan se det, når du har lyst i den nævnte periode.

Gør som mere end 300 andre skriveglade mennesker og tilmeld dig minikurset – det koster kun din e-mail!

BONUS: Få også arbejdsbogen – mere om det, når du har tilmeldt dig 🙂

De bedste hilsener

Lene Dybdahl

Del artiklen!
Follow

About the Author

Lene Dybdahl er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Blogger om forfattertips, branding og online markedsføring for forfattere og forfatterspirer.

Leave a Comment:

Leave a Comment: