Spændende guide til kommende forfattere!

12 trin: Sådan skriver du en bog

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få guiden direkte i din indbakke. Du får skrivetips, råd om markedsføring og nyt om skrivekurser. 

Aldersgrænse 18 år. Kan når som helst afmeldes igen.

__CONFIG_optin__{"optin":"8731","color":"dark","size":"small","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

Det siger andre om Lene Dybdahls mails med skrivetips

Hver gang der tikker en mail ind fra Lene pustes der atter liv i drømmen

Lene Dybdahl er en spændende forfatter, som brænder for at skrive og ikke mindst lære fra sig og give gode tips til andre hvordan de kommer i gang. Min store drøm er at blive forfatter men midt i hverdagen som græsenke og med 4 børn, kan det godt synes uopnåeligt. Men hver gang der tikker en mail ind fra Lene med tips og ideer, så pustes der atter liv i drømmen og jeg får skrevet lidt mere. Så en dag skal det nok lykkes!

profile-pic
Nanna Hornemann Nielsen
Arbejder i en børnehave

Jeg er super glad for alle dine tips. De hjælper mig rigtig meget.

"Jeg er overhovedet ikke skuffet over at vælge nyhedsbrevet. 1000 tak."

profile-pic
Sabina

Lene har mange gode tips, både til skriveriet og til marketing

Lene har mange gode tips, både til skriveriet og til marketing. Jeg har taget en stor del til mig i mit skrivearbejde

profile-pic
Bente
Pædagog, forfatter in spe

Det har virkelig givet mig et løft, at bruge hendes tips og råd

Mange af de ting jeg bruger på min hjemmeside, har jeg fået fra Lene Dybdahl. Jeg tjekker jævnligt hendes side, for at min egen hjemmeside kan stå skarpt og ikke mangler noget, ift. at brande mig selv og få hjemmesiden til at virke spændende. Det har virkelig givet mig et løft, at bruge hendes tips og råd.

profile-pic
Louise Lund Olesen
Forfatter & illustrator