Skynd dig! Bestil bogen nu (hos Arnold Busck):

En suveræn fortælling fra en talentfuld fantasyforfatterinde

"Jeg var flad af grin over Skys fantastiske humor og de mange bandeord hun kunne. Fantastisk. Forfriskende. Her er en heltinde der bestemt ikke tager sig selv særlig højtideligt og selvom hun er udvalgt, så vil hun ikke lave om på den hun er og det er så godt. Sky er sig selv hele vejen igennem og det holder.

Det er en suveræn fortælling fra en talentfuld fantasyforfatterinde. Jeg var hooked fra første side og jeg vil have mere! Fantastisk. Forbløffende. Fængende. Fem stjerner!"

Læs hele anmeldelsen her

Line Dalbro 
Bibliotekar og bogblogger

 

 

SKYRIEL - ET MAGISK EVENTYR

En stormfuld vinternat kommer en pige til verden. Moderen får et foruroligende varsel om sin datters magiske kræfter og sender hende i hemmelighed bort til øen Josil. Her vokser Skyriel op hos magikeren Alainon, men hun er ikke som nogen anden pige på øen.
Hun går på jagt, bander og bider fra sig, og gamle Alainon går hende på nerverne. Hvorfor vil han ikke fortælle hvor hun kommer fra? I hendes 16. år viser Dragevarslet sig på himlen. Det er første tegn på Ovanienprofetiens opfyldelse, og Alainon bliver nødt til at tale. Profetien spår ...

Læs mere ...

Lene Dybdahl 2016

 

Om forfatteren: Lene Dybdahl

Lene Dybdahl (f. 1980) er forfatter til bestseller-serien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Hun er uddannet cand.mag. og ejer kursusvirksomheden Pen & Pondus, hvor hun blandt andet underviser forfatterspirer i online markedsføring for forfattere. Skyriel er Lenes femte roman og herudover har hun udgivet flere noveller og eventyr.

Det mener andre om Lenes Dybdahls bøger

Damian Arguimbau,WEEKENDAVISEN

“Det er en meget spændende historie, hvor det er svært at lægge bogen fra sig. Undervejs får man ikke så lidt at vide om det gamle Spanien. Slutningen i andet bind er overraskende, og børnene bliver efterladt i en situation, der er værre end nogensinde før. Vi må derfor spændt vente på bind tre.”

Kirsten Hollerup,DBC

“Handlingen er forrygende god, sproget er levende og flydende, og replikkerne er mundrette og ofte ret morsomme. Her er ingen tvivl – vi har fået en fantasy-forfatter af internationalt tilsnit. Er der andet at sige end, at vi læsere glæder os til næste bind.”

SPOILER-ALERT ... Sneak peeks fra bogen:

HIMMELVARSLET
FØRSTE TEGN PÅ PROFETIENS KOMME ...

"Det så ud som om et voldsomt regnvejr kunne ramme øen når som helst. Men det var ikke et sædvanligt uvejr. Lige over deres hoveder var et skarpt aftegnet hul i skydækket. Det havde form som en drage."

SKYRIEL -  EN USÆDVANLIG PIGE,
SOM SKYDER MED BUE OG PIL

"Håret gled væk fra panden og afslørede et par alvorlige mørkegrønne øjne. Hun holdt vejret. Langsomt spændte hun strengen. Hun kunne godt lide dens spændstige, let knagende lyd. Pilen hvilede ubevægelig på hendes solbrændte hånd, og trods anstrengelsen holdt hun buen stille mens al koncentration samlede sig om dyret foran træet i lysningen."

EN SALVE DER STINKER SÅ GRIMT 
AT DEN KAN VÆKKE DE DØDE

„Så er den næsten færdig,“ sagde Giraldus og stak den hen under næsen på Sky. Hun vendte ansigtet bort i afsky og forsøgte at undertrykke sin brækrefleks.
„Om ikke andet, så kan stanken vække de døde,“ sagde hun.

ET MAGISK FANTASYUNIVERS
DU VIL FORTÆLLE DINE BØRNEBØRN OM!

"Og så var der selvfølgelig også de standhaftige sømandsskrøner om en øgruppe vest for Port Deseo hvor hærdede sømænd mente at have set flyvende øgler på størrelse med bramsejl. Ingen mand eller magiker ved sine fulde fem ville drømme om at sætte kurs mod Eztros-øerne."


Hvad mener læserne om Lenes bøger?

Kirsten Bloch,
Læsehest med Fantasy

“Endnu en fantastisk fantasybog af Lene Dybdahl. Bogen er sindsygt spændende og umulig at slippe, og handlingen er fyldt med magi, tidsrejser og masser af action.”

Bjørg Pipaluk,Pipalukbooks

““De mange sider er på INTET tidspunkt kedelige, hvilket jeg syntes er ganske utroligt. Tænk at dette geniale menneske kan skabe så meget spænding, at den aldrig bliver kedelig. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at denne bog bare er helt fantastisk.”

Maria Paulsen,Skyscanner

“Har du hang til London, fantasy og en ordentlig omgang knaldgod læsning, uanset om du er på alder med den 14-årige Robert Swift eller ej, så anbefaler Skyscanner ’Den sorte paraply'. ”

Klara,Kidsnet

En utrolig god bog. Den var både spændende, sjov og godt fundet på... Det er vildt spændende, når de skal gætte alle mulige gåder og at Agakhaner brigaden var lige i hælene på dem. Lene Dybdahl har virkelig skrevet en god bog og den kan i hvert fald anbefales. ”

Skyriel er første bind i en serie du ikke vil hjem fra ...

Hvad er der særligt ved Ovanien?

Ovanerriget er et gennemført fantasyunivers med egne sagn, sømandsskrøner, sange og traditioner. Hvis du har savnet et spændende fiktivt univers at flytte ind i, vil du føle dig hjemme i Ovanerriget ...

Hvad venter du på? Forudbestil Skyriel (på Saxo.com):