Blog Foredrag Kontakt Om ONLINE SKRIVEKURSUS Log ind

5 gaveideer til forfattere

Har du nogensinde spekuleret over, hvad du kan ønske dig som forfatter? Eller hvad en forfatter mon ville blive glad for at få i gave?

I dag giver jeg dig 5 gaveideer til forfattere og andre skrivelystne. Kig med her:

I denne uges version af Forfatterfredag har jeg fem gaveideer, som du selv kan ønske dig eller give til dine forfattervenner :-)

1. En Paperblanks notesbog

Hvis du ikke kender Paperblanks endnu, så har du noget til gode. De kan findes i enhver velassorteret boghandel, og det en rigtig lækker notesbog for dem, som har hang til lækre detaljer. Paperblanks notesbøger ligner antikke bøger på ydersiden og de giver lige dine skriblerier lidt mere klasse. De fås også som kalendere og i mange størrelser. Jeg har haft stor glæde af mellemstørrelsen og den mindste størrelse, selvom den mindre version nogle gange kan føles lidt lille at grifle i.  

Her skriver jeg i min egen notesbog fra Paperblanks :-)

2. En pen med dit navn indgraveret

Jeg er ikke lige inde i kuglepennemærker, men hvis du godt kan lide at skrive i hånden, kan det være rigtig godt at ønske sig en lækker kuglepen, der ikke klatter, og som får din håndskrift til at se lækker ud. Når du har fundet din favorit, kan du ønske dig netop den kuglepen og bede om at få den indgraveret. Så ved du også altid, hvilken der er din.

3. Et forfatterkrus

Der findes jo masser af forfatteraccessories på nettet, og en af de populære er forfatterkruset. Du kan få dem med citater fra bøger - måske fra din egen eller som penguin paperbacks. Mit forfatterkrus er med de syv dødssynder - på tastaturet. En fed gave, som jeg fik helt uventet af min redaktør. 

4. En Funkopop-figur

De små vinyl-figurer findes i utallige varianter. Mest kendte er nok figurerne fra Harry Potter og Game of Thrones, men også ikke-fantasyfilm som f.eks. Pulp Fiction findes som Funkopop-figur. De pynter på enhver boghylde og er superfine. Jeg er vild med denne drage ved navn Viserion fra Game of Thrones.

5. Et forfattersmykke

Endelig kan du ønske dig et smykke, der relaterer sig til din bog. Indgår der et symbol eller en bestemt genstand i bogen, kan det være en fin ide at ønske sig netop denne som halskæde eller ørering.

Har du flere forslag?

Har du flere ideer til forfattergaver, så skriv en kommentar herunder! Jeg glæder mig til at læse dit forslag. De bedste hilsener Lene Dybdahl.

Få flere tips til at skrive og markedsføre din bog!

Gør som 2000 forfatterspirer: Modtag mit nyhedsbrev med gode råd om at skrive og markedsføre dine bøger samt nyt om mine kurser.
Du får samtidig guiden 12 trin: sådan skriver du en bog

Close

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de 12 trin til at skrive en bog

Med nyhedsbrevet får du gratis skrivetips,
råd om markedsføring og nyt om skrivekurser.