Blog Foredrag Kontakt Om TILMELD DIG SKRIVEREJSEN Login

Marie har fået et liv med mere glæde

Marie Alexander White har ikke haft opbakning til sine forfatterdrømme i omgangskredsen. Nu har hun fundet andre med samme interesse, og det har givet hende større livsglæde. Hun har endda tabt sig 10 kg som følge af inspirationsgåture og mere overskud til at gøre noget for sig selv.

 

Sara har fået forlagskontrakt

Sara Würtz er debuterende forfatter med et eventyr, som udkommer på forlaget Dreamlitt. Hun har fået masser af selvtillid, støtte og feedback på sine tekster, som gjorde, at hun turde sende sin tekst til forlaget.

Jeg får meget ud af faktuel læring

"Men jeg får nok allermest ud af at være sammen med de andre," fortæller Hanne Rump, som er 46 år og forfatter. "Vi er fire som er sammen i et makkerskab nu."

 
 
TILMELD DIG SKRIVEREJSEN
TILMELD DIG SKRIVEREJSEN

Fantastisk opbakning

"At være en del af SkriveRejsen er at komme blandt ligesindede," fortæller Vibeke Mouridsen, som er 43 år og forfatter til to engelske noveller. "Der er en fantastisk opbakning blandt de skrivende."

En ren guldgrube af viden

"Det er superfedt at være en del af SkriveRejsen. Folk er meget søde og venlige. Det er rart," fortæller Laura Chalmer, som er 21 år og forfatterspire. Laura har fundet en skrivemakker på SkriveRejsen. 

 
 
TILMELD DIG SKRIVEREJSEN
TILMELD DIG SKRIVEREJSEN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.