7 apps til forfattere

forfattermarkedsføring
7 apps til forfattere

Forfatter kend din app

I denne forfatterfredag skal det handle om apps til forfattere. Nærmere bestemt apps som gør din markedsføring og din kommende boglancering meget lettere. Se de syv apps, som jeg anbefaler her.

1. Later

Later er en app til Instagram, som tillader dig at poste billeder fra computeren og planlægge opslag på Instagram, Facebook og Pinterest frem i tiden. Det er smart at kunne planlægge sin markedsføring frem i tiden, så man kan frigøre mere sammenhængende tid til at skrive. Prøv Later gratis her!

2. Stencil

Du kan bruge Stencil til at lave det grafiske materiale, du bruger i din markedsføring. Her tænker jeg på Facebookopslag, inspirationscitater til Instagram, lange bannere til Pinterest og hvad du ellers har brug for. I Stencil findes et stort galleri med billeder og ikoner, som kan peppe det visuelle udtryk op på din blog. Du kan også bruge ikonerne til at skabe et logo til dig selv. Prøv Stencil her.

3. InVideo

InVideo er et program, som hjælper dig med at lave fede videoer til sociale medier lynhurtigt. Har du  nogensinde haft lyst til at strikke en bogtrailer sammen for din bog? Med InVideo bliver det supernemt. Tjek det ud her.

4. Trello

Trello er en app til planlægning af komplekse opgaver. Jeg har brugt det i forbindelse med produktlanceringen af ForfatterPro, og jeg har planer om at bruge det som planlægningsværktøj i forbindelse med struktureringen af mit næste plot. Prøv Trello her

5. Wunderlist

En app som hjælper dig med at holde styr på alt fra indkøbslister, til markedsføring, til ønskesedler osv. Den findes både i betalt og gratis version og til både mobil og computer. Find den her.

6. Pixaloop

En app som kan hjælpe dig med at animere dele af dit billede og derved skabe en lille video. Rigtig god til at tiltrække sig opmærksomhed, hvis du f.eks. laver en reklame på Facebook. Find Pixaloop her.

7. Boxshot

Boxshot er et program, som kan hjælpe dig med at lave din digitale forside af din bog om til en 3D-model af din bog. Eller du kan sætte designet på kopper, t-shirts eller iPads. Boxshot laver såkaldte 'mockups' af dit design, så det forekommer at være i 3D, og så du kan bruge disse mockups til at gøre reklame for dit produkt.
Find Boxshot her.

Vil du lære mere om forfattermarkedsføring?

Så hent min guide: Boost dit forfatterbrand her!

Hvilke apps bruger du?

Skriv en kommentar herunder og inspirer mig til at finde endnu flere fede apps 🙂

Vil du selv i gang med at skrive en bog?
Få mine 10 nemme trin til at komme i gang med at skrive!

Udfyld med navn og e-mail og få tilsendt guiden.

Du modtager samtidig mit nyhedsbrev med forfattertips og nyt om forfatterkurser i skrivning og markedsføring. Kan afmeldes når som helst med et klik.