Anmeldelse af Den Gyldne Nøgle på Skyscanner

anmeldelser

Den Gyldne Nøgle er både en fantasyroman, en spændingsroman og en rejseroman, som tager dig med på rejse til Spanien. Derfor fandt rejsesitet Skyscanner bogen interessant for deres rejselystne læsere. Læs her, hvad Skyscanner skriver i deres anmeldelse af Den Gyldne Nøgle, som er første bind i Nøglens Vogtere-serien.

Citat fra Skyscanners anmeldelse af Den Gyldne Nøgle

Allerede ved første øjekast på bogens gyldne omslag har du en fornemmelse af, at have fået fingrene i noget helt specielt, og når du er ved vejs ende, så ved du, at fornemmelsen har holdt stik.

Lene Dybdahl tager os i Den Gyldne Nøgle med på en spændende rejse gennem Spanien til både kendte og ukendte steder.

Det er en kløgtig fortælling, der får både hårene på armene til at rejse sig, og mundvigene til at vende opad.

Derudover er sprog og indhold så nuanceret, at bogen kan nydes af både et yngre og ældre publikum, med smag for parallelle verdner, gamle profetier, mystik og spænding. I bogen møder vi David og Laura, der er tvillinger på godt og ondt.

Da deres forældre bliver kidnappet af en ondsindet sekt, drager de sammen til Spanien og må sætte deres lid ikke kun til hinanden men også de fremmede de møder på deres vej.

I jagten på deres forældre og den mystiske Gyldne Nøgle kommer de ud på et hæsblæsende eventyr fyldt med kryptiske ledetråde og krævende udfordringer.

Hvis du også er til eventyrlige rejseberetninger om det land, du skal rejse til, er Nøglens Vogtere-serien helt oplagt at tage med til Spanien, hvor det meste af handlingen foregår.

Den vil være din guide på rejsen og en øjenåbner for både børn og voksne. Særligt, hvis du har planer om at besøge Granada i Sydspanien og det eventyrlige Alhambrapalads, er serien en must til rejsekufferten.

Du kan købe bogen online hos Tellerup her.

Mange hilsener

Lene Dybdahl

Vil du selv i gang med at skrive en bog?
Få mine 10 nemme trin til at komme i gang med at skrive!

Udfyld med navn og e-mail og få tilsendt guiden.

Du modtager samtidig mit nyhedsbrev med forfattertips og nyt om forfatterkurser. Kan afmeldes når som helst.