Anmeldelse af Skyriel – ‘Lene Dybdahl har skabt noget helt fantastisk’

anmeldelser
Anmeldelse af Skyriel - Nena Skov

Bogblogger Nena Skovs anmeldelse af Skyriel var den første jeg læste, før bogen skulle udkomme. Den fyldte mig med lettelse og stor glæde.

Nena Skov giver min fantasyroman fantastiske 5 ud af 5 stjerner. Hun skriver blandt andet:

"Lene Dybdahl har været i gang med den helt store blyant, og har skabt noget helt fantastisk. Skyriel lever op til alle mine forventninger om en tur i fantasymaskinen, fyldt med skræmmende væsner, magi, spænding, kampe, kærlighed og ikke mindst ihærdighed og stædighed."

Skyriel er den første fantasyroman af mig, som Nena Skov har skrevet, men at dømme efter hendes anmeldelse af Skyriel bliver det ikke den sidste.

Nena Skov fremhæver blandt andet sproget og personerne, som nogle af de gode ting i romanen. Hun skriver:

"Sproget er let og tilgængeligt, og Lene Dybdahls store brug af bandeord, giver en fed dynamik i Skyriels person" - om #Skyriel

Det er så fedt, at bogbloggere tager sig tid til at læse og anmelde bøger - ofte uden at få andet end deres egen læseoplevelse ud af det. Bogbloggermiljøet har ændret sig ​og vokset sig større og mere professionelt end for bare få år siden.

Det vil jeg gerne støtte op om, og jeg gør gerne lidt ekstra ud af at dele de gode anmeldelser af mine bøger, så trafikken også kører den anden vej.

Du kan læse hele anmeldelsen af bogen på Nena Skovs blog.

Vil du selv i gang med at skrive en bog?
Få mine 10 nemme trin til at komme i gang med at skrive!

Udfyld med navn og e-mail og få tilsendt guiden.

Du modtager samtidig mit nyhedsbrev med forfattertips og nyt om forfatterkurser. Kan afmeldes når som helst.