Hvor lang skal min bog være

Afsnit #4

5 gode råd om længden på din bog

Når man første gang skal skrive en bog, kan det være et uoverskueligt projekt. Det er naturligt, at tvivle på sig selv og sine evner til at producere tekst nok til en hel bog. Derfor spørger mange forfatterspirer: Hvor lang skal min bog være?

For at svare på det spørgsmål, skal du selvfølgelig vide, hvilken type bog, du gerne vil skrive. Der er stor forskel på, om du vil lave en billedbog til børn, eller om du skriver en fagbog, en selvhjælpsbog eller en roman.

Lyt med i dagens episode af ForfatterFredag for at få 5 gode tips til længden på din bog!

Få flere forfatter- og skrivetips i mit nyhedsbrev

Er du endnu ikke tilmeldt mit nyhedsbrev, så går du glip af en stor kilde til inspiration for dig som forfatterspire eller forfatter. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet får du et mailkursus i at skrive din første bog - ganske gratis. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Deltag i min kommende liveworkshop

Et par gange om året afholder jeg en liveworkshop, hvor jeg deler nogle af de tips, jeg ellers kun underviser i på mit betalte forløb, SkriveRejsen. Workshoppen hedder 5 faser fra ide til færdig bog, og du kan tilmelde dig via linket her. Det koster intet andet end din mail at være med. Jeg håber vi ses! Er workshoppen overstået på det tidspunkt, hvor du læser dette indlæg, så kan jeg varmt anbefale dig at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg sender en invitation ud, næste gang jeg afholder workshoppen.

Husk at subscribe til min podcast: ForfatterFredag!

Er du vil med skrivetips og synes du også, det er hyggeligt at lytte til podcasts, så synes jeg bestemt, du skal abonnere på min podcast, ForfatterFredag. 

Klik her for at lytte med!